Kantoor Bussum 035 - 69 21 055

Overige diensten

Gooi Finance

Gooi Finance geeft advies over hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Het advies is altijd afgestemd op uw wensen en uw persoonlijke financiŽle situatie. Samen met u wegen we alle voor- en nadelen van financiŽle producten en diensten af. We komen zo tot een advies over het product dat het beste bij uw mogelijkheden en wensen past.


Notariskantoor Doude van Troostwijk

Notariskantoor Doude van Troostwijk is in september 2008 begonnen als nieuw zelfstandig notariskantoor in Bussum, ít Gooi. Dirk Doude van Troostwijk en Helmi Doude van Troostwijk-Stuart hebben ruime ervaring in het notariaat en de behoefte om het vakinhoudelijk bezig zijn te combineren met het ondernemerschap. Het kantoor biedt zowel voor particulieren als zakelijke cliŽnten een eigentijdse hoge kwaliteit van dienstverlening. Het enthousiasme van een pas gestart kantoor en de ervaring van alle medewerkers dragen daartoe extra bij. Als specialismen kunnen onder meer worden genoemd estateplanning, erfrecht, stamrecht B.V.'s en onroerend goed.


RijksBredius notarissen

Uw notaris in Bussum en Naarden. Bent u op zoek naar een notaris in Bussum of notaris in Naarden? Dan is RijksBredius Netwerk Notarissen het notariskantoor waar u terecht kunt voor al uw notariŽle zaken. Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch okť? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiŽle toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf? Ons notariskantoor bestaat uit 4 notarissen met elk een eigen specialiteit. Wij staan graag voor u klaar met informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Wij ondersteunen u bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van uw zaken.


Caroline Homestyling

Vanuit mijn passie voor kleur en inrichting weet ik sfeer te creŽren. De combinatie van sfeer gecombineerd met oog voor detail zorgt er voor dat huizen in de verkoop sneller worden verkocht.
Dat ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt heb ik te danken aan mijn eigen omgeving; de vele verhuizingen die ik zelf heb gedaan en de adviezen die ik aan familie en vrienden heb gegeven bij de styling van zowel huizen in de verkoop als nieuwe woningen.

Meer weten?

Meer weten? Stel hier uw vraag.