Kantoor Bussum 035 - 69 21 055

Over ons

SNEL, BETROUWBAAR EN EEN GROOT NETWERK. Makelaardij Floberg Bussum is een kleinschalig NVM kantoor, met actieve betrokken makelaars, lokale kennis en een groot marktaandeel. Wij zijn aangesloten bij de NVM en al meer dan 40 jaar gevestigd in het Gooi, wat voor u een garantie inhoud van een betrouwbare partner met goede kennis van de markt. Wij verzorgen zowel de verkoop als aankoop van uw huis, alsmede de huur en verhuur. Daarnaast kunnen wij voor u de taxatie (NWWI gecertificeerd) regelen. Voor een passende hypotheek werken wij samen met onafhankelijke financiŽle specialisten. U bent van harte welkom bij op ons kantoor om vrijblijvend uw wensen door te nemen.

Ronald Hendriks RMT
Register Makelaar Taxateur
ronald@flobergbussum.nl
06-54725313

Al meer dan 25 jaar makelaar en gaat nog iedere dag met plezier naar kantoor. Veel ervaring en kennis van de onroerend goed markt in Ďt Gooi. (ook bouwkundig en juridisch). Mijn motto is om tevreden cliŽnten te hebben en houden, die ook bij hun toekomstige aan- of verkoopbeslissing de weg naar Floberg Bussum weten te vinden.


Nanette Tutein Nolthenius
Makelaar ARMT
nanette@flobergbussum.nl
06-21810293

Sinds november 1999 met veel plezier werkzaam op dit kantoor. Mijn grote passie voor dit vak komt met name door mijn oprechte interesse in mijn cliŽnten en huizen. Mijn motto is: Betrouwbaar, pro actief en aanpakken.


Monique da Cunha
Commercieel medewerkster
monique@flobergbussum.nl
035-6921055

Sinds augustus 1997 ben ik werkzaam bij Makelaardij Floberg Bussum. Daar ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het kantoor. Enthousiast, punctueel en klantvriendelijk typeren mij.


Susanne Vredenduin
Commercieel medewerkster
susanne@flobergbussum.nl
035-6921055

Sinds juli 2016 ben ik als commercieel medewerker in dienst bij Floberg Bussum. Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in de makelaardij. Wat mij zo aanspreekt is de combinatie van persoonlijk contact met mensen en de uitdaging om voor hen niet alleen een huis, maar ook een thuis te vinden. Om deze functie nog beter te vervullen volg ik op dit moment de opleiding tot Assistent Register Makelaar Taxateur.

Susanne Vredenduin Commercieel medewerker susanne@flobergbussum.nl 035-6921055

Meer weten?

Meer weten? Stel hier uw vraag.